Ingyenes szállítás Magyarország területén 9900 Ft feletti vásárlás esetén!

Rólunk

A CHOCOMAZE csokoládé manufaktúrát 2012-ben hoztam létre azzal a céllal, hogy az emberek és jómagam szürke hétköznapjaiba becsempésszek némi kreativitást. Egy olyan vállalkozást szerettem volna létrehozni, amely példázza, Szlovákiában is lehet magas minőségű élelmiszereket gyártani.

A műhelyi munkának a első és legfontosabb pillére a minőségrevaló odafigyelés, ami nem csak magát a terméket érinti, hanem az őt körülölelő dizájnt is. Ezért dolgozunk már 8. éve együtt Szabó Róberttel, akinek kreativitása öltözteti termékeinket. 

Termékeink minőségét minden nap szigorúan ellenőrizzük, hogy mindenki a megálmodott csokoládéját tarthassa a kezében. Ügyelünk arra, hogy rendszeresen érkezzünk újdonságokkal, amelyek remélhetőleg mindenki örömére készülnek. Mindig örülünk, ha megosztjátok velünk ötleteiteket és adott esetben panaszaitokat is. 

Köszönhetően az évek óta kitartó támogatásotoknak munkánkat több hazai és nemzetközi versenyen is díjazták. A 2013-mas “Mladý inovatívny podnikateľ” versenyen döntős lehettem, egyben a gazdasági miniszter különdíját szereztem meg, 2 .helyen végeztem ez e-Zena roka versenyben, illetve a Heureka internetes webáruház “Cena Heureky” kategóriájának győztese lehetek. 2015 óta veszünk rész a világ éegelismertebb szakmai versenyein. A Great Taste Awards versenyen 2015, 2017, 2019 és 2021-ben sikerült termékeket neveznünk és díjakat hoznunk, illetve az International Chocolate Awards versenyében 2015, 2017 és 2018-ban nyertek csokoládéink.

2023 májusában a Visa She’s Next versenyén a 3 nyertes egyikének választottak.

Köszönöm, hogy hisztek a munkánkban és viszitek a CHOCOMAZE csokimanufaktúra jó hírét.

Kati